Få en uvildig tilstandsrapport, energimærkning og el-eftersyn på din bolig i København og omegn

Klimapartneren gør det nemmere at købe og sælge boliger

Skal du købe eller sælge? Få lavet en uvildig tilstandsrapport i København og omegn

Om du skal købe, sælge eller bare vil vide, om din bolig trænger til en kærlig hånd, da udfører Klimapartneren tilstandsrapporter, energimærkninger og/ eller el-eftersyn i København og omegn.

Vi tilbyder separate tilbud på ovenstående, men også pakkeløsninger, hvor du både får udført en tilstands- energimærknings- og el-eftersynsrapport til en fornuftig pris. Vi kan fremsende både energimærkningen og el-eftersynsrapporten inden for få dage, så du hurtigt kan få annonceret boligen hos din ejendomsmægler. 

Tilstandsrapporten kan fremsendes som foreftersyn, såfremt I ønsker at udbedre evt. skader inden den endelige rapport indberettes.

Få et tilbud på en tilstandsrapport, energimærkning og el-eftersyn i København og omegn. Bliv kontaktet af en rådgiver ved at udfylde kontaktformularen, eller ved at ringe på telefon 70 70 15 31 i dag - så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Hvad får du med en tilstandsrapport?

Vidste du, at du ved at forelægge en tilstandsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring på din ejerlejlighed, kan frigøre dig fra dit 10-årige mangelansvar? 

Selvom en tilstandsrapport ikke er lovpligtig, kan det være et rigtig fint salgsargument og give en god værdi for dig, der ønsker at undgå det 10-årige mangelansvar. Formålet med en tilstandsrapport er dog at kortlægge skadesomfang og vurdere renoveringsbehovet, hvilket gør en overlevering overskuelig for både dig som køber, og sælger.

Vores kvalitetsmål er hurtig levering og kvalitetsbevidsthed.

En tilstandsrapport indeholder følgende:

  • Resultater af boligeftersynet med karakterer til bygningsdele
  • Vurdering af egne bemærkninger til boligens skader
  • Vurdering af bygningens konstruktioner og oplysninger til ejerskifteforsikring

For at optimere dit salg, har du mulighed for at udbedre evt. skader inden den endelige tilstandsrapport indberettes. Dette sikrer dig en bedre pris og/eller et hurtigere salg, da boligen herved syner bedre.

Vi rapporterer på baggrund af grundige undersøgelser og angiver præcis, hvor der bør sættes ind. Vi forstår de økonomiske aspekter og tilrettelægger derfor vedligeholdelsesplanen så fordelagtigt for boligejeren som muligt.

Få et tilbud på en tilstandsrapport. Bliv kontaktet af en rådgiver ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 70 70 15 31 i dag - så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Hvad får du med et el-eftersyn?

Har du husket at få foretaget et el-eftersyn? Et el-eftersyn er lovpligtigt ved salg af bolig, ligesom energimærkningen.

Vi kan levere en rapport over el-eftersynet dagen efter besigtigelse, så du hurtigst muligt kan få sat din bolig til salg. Rapporten over el-eftersynet giver dig et overblik over om alt er som det skal være med dine el-installationer, og et overblik over eventuelle fejl til forbedring. 

Få et tilbud på et el-eftersyn i København og omegn. Tal med en rådgiver ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 70 70 15 31 i dag - så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Hvad får du med en energimærkning?

Vidste du, at energimærkning er lovpligtigt ved salg af bolig?

Energimærkning er nødvendig, for at vurdere energiforbruget og mulige besparelser. Vi er eksperter i at levere en hurtig, præcis og fyldestgørende energimærkning. Dette gøres typisk ved en gennemgang af bygningen, hvor bygningsdelene opmåles og registreres. Her klassificeres bygningens energimæssige tilstand. Herefter følger en varmetabsberegning, som danner grundlaget for den endelige energimærkning. Vi tilbyder herefter at varetage rådgivning, om nærmere energibesparende tiltag. 

Vi kan levere energimærkningen inden for få dage efter besigtigelse, så du hurtigt kan få sat boligen til salg ved din ejendomsmægler. 

Vi tilbyder og udfører energimærkning af alle slags bygninger.

Få et tilbud på energimærkning af din bolig i København og omegn. Bliv kontaktet af en rådgiver ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 70 70 15 31 i dag - så vender vi tilbage inden for 24 timer.

Vi vægter bæredygtighed

Klimapartneren varetager alle områder inden for energi- og bæredygtig rådgivning. Vi har erfaring med kortlægning af ejendommes energitilstand for husejere, kommuner, boligforeninger samt erhvervskunder, og vi fremsætter herefter budgetterede renoveringsforslag, som efterfølgende kan realiseres med vores bistand.

Vi tilstræber altid det bæredygtige design,og rådgiver bygningsejerne til at anvende energi- og miljøvenlige materialer, så bygningen herefter som minimum opfylder normernes energimæssige krav.

Vi råder over kompetente medarbejdere, der i tillæg til ovenstående har indgående kendskab til hvilke materialer, der er til gavn for miljøet. Vi tilstræber således optimal bæredygtig vejledning, når vi rådgiver om energibesparende tiltag. Vores kendskab til bæredygtigt byggeri sikrer kunden besparelser og bidrager som ekstra gevinst til miljøet, da energiforbruget nedsættes.

Et af vores kerneområder er rådgivning om energibesparende tiltag. Som virksomhed er vi opdateret på de bedste materialer og erfarne i at rådgive boligejere om, hvor der bør sættes ind for at opnå de bedste besparelser.

Vi tilbyder udførelse af:

  • Energimærkning
  • Energioptimerende renoveringsforslag
  • Indeklimaklassificering
  • Termografering
  • Totaløkonomisk rådgivning om sammenhæng mellem vedligehold og energioptimeringer

Som boligejer står man med et økonomisk og miljømæssigt incitament for at nedbringe energiforbrug og udledning af CO2. Der er mange måder, det kan gøres på, men pengene, der investeres i den rigtige rådgivning, kan være tjent hjem mange gange.

Vi vægter kvalitet - Det er din sikkerhed

Vores kompetence inden for bæredygtighed medfører en opdateret viden på materialefeltet, så miljø- energivenlige materialer tilstræbes i det omfang, det er hensigtsmæssigt.

Når vi udfører ovenstående, sker det i tæt dialog med dig hele vejen igennem. Det er vigtigt for os, at vi forstår dine ønsker, så vores indsats bliver målrettet mod disse. Hvad end der er tale om indeklimaklassificering eller vurdering af styrke og holdbarhed på en konstruktion, varetager vi opgaven med kvaliteten i højsædet.

Vi lader aldrig en beskrivelse eller beregning gå ud af huset, før den er kvalitetssikret. Hurtig ekspedition er vores varemærke, idet vi forstår, at tid ofte er en mangel i vores branche.

Klimapartneren yder også projektering og byggeledelse ved totalentrepriser.

Arkitektarbejde ❯

Vi visualiserer dine drømme.

Bygherrerådgivning ❯ 

Lad ét firma tage styringen.

Køberrådgivning ❯ 

I tvivl, om du gør et godt køb?

Tilstandsrappport og Energi ❯

Tilstands- og energirapportering.

Statiske beregninger ❯ 

Få udarbejdet en statisk beregning.

Skimmelsager ❯ 

Få foretaget en analyse af dit indeklima.

Se et udsnit af vores tilfredse kunder. 

4.5 Stjerner baseret på 9 anmeldelser på Google